Työmaa-aita paketit

Työmaa-aita paketti

Aitakauppiaan työmaa-aita paketit

 

Aitakauppias on lanseerannut uudet työmaa-aita paketit! Sivumme päivittyvät huimaa tahtia ja lisäämme uusia tuotteita jatkuvasti. Tässä artikkelissa kerrotaan lyhyesti työmaa-aita paketeista.

 

Helppoutta työmaalle

Työmaa-aita paketti mahdollistaa äärimmäisen nopean ja helpon tavan tilata oikea määrä aitaustarvikkeita työmaalle kustannustehokkaasti. Pakettitarjoukset tulevat olemaan jatkossa iso-osa tuotevalikoimaamme. Pakettien luomisen ajatus piilee helppouden ja kustannustehokkuuden saralla. Asiakkaan tarvitsee ainoastaan tietää montako metriä tarvitsee aitaa. Paketit on luokiteltu metrien mukaan. Näin ollen on helppo tilata esimerkiksi 70-metriä aitaa sisältävä paketti, jotka pitää sisällään kaikki tarvittavat pystytys tarvikkeet. Kustannustehokkuus muodostuu siitä, että määrät ovat hieman suuremmat ja pystytään laskemaan tarkkaan jokaisen tuotteen hinta, ottaen huomioon rahdista aiheutuvat kustannukset.

 

Juuri sinulle oikea paketti

Aluerajauksia suunniteltaessa enään tarvitsee ottaa huomioon tarvittavat määrät ja haluaako ostaa hintaa vai laatua. Löydät kokonaisen artikkelin valintaan vaikuttavista tekijöistä tästä. Tämän päätettyä on helppo valita toinen tarjoamistamme paketeista. Pääset tarkastelemaanvaihtoehdot tästä linkistä.

Pakettitarjoukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *