Työmaa blogi

Aamulehden etusivu työmaista Tampereella.

Aamulehti uutisoi alkuvuodesta 2018 useita kertoja Rantatampellan suurista hankkeista Tampereella. Nordpel Oy on toiminut yhtenä suurimpana työmaa-aita ja tuote toimittajana. Nordpel Oy on toimittanut mm. YIT:lle Nord CombiWall raskassuojia. Nord CombiWall mullistaa työmaiden raskasuojauksen mahtavilla ominaisuuksillaan. Suurimmat edut CombiWallin osalta ovat mittavat säästöt rahtikustannuksissa, tavallista kestävämpi rakenne, poikkeuksellinen käyttäjäystävällisyys ja mahdollisuus jopa yli kahteenkymmeen eri värivaihtoehtoon. Tässä YIT:n kohteessä käytettiin NordCombiWall + teräsaita yhdistelmää. Näin ollen aidan kokonaiskorkeudeksi saatiin 2,3 metriä.

Suurimmat säästöt tulevat tavalliseen raskassuojaan/kaiteeseen nähden uudesta innovaatiosta. CombiWall on käytännössä valmiiksi raudoitettu muotti. CombiWall painaa tyhjänä noin 65 kg. Tämä mahdollista aitojen helpon käsittelyn. Kaksi työmiestä pystyy helposti nostelemaan tyhjät elementit omille paikoilleen ja tehdä tarvittavat kytkennät. Tämän jälkeen elementit täytetään suoraan betoniautosta.

CombiWall on myös huomattavasti pidempi-ikäinen raskaskaide, kuin muut markkinoilla olevat raskassuojat ja raskaskaiteet. Betonin päälle jäävä muotti suojaa betonia työmaalla ja kuljetuksista aihetuvilta kolhuilta. Betoni ei lohkeile ja CombiWall näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä. Nord CombiWall voidaan toimittaa asiakkaan tai yrityksen haluamalla värillä .

Tämän lisäksi CombiWall on törmäystestattu ylittäen selkeästi kaikki EU:n asettamat vaatimukset.  CombiWallin päälle on myös mahdollista asentaa teräsaita- tai vaneriaitaelementti. Lisätietoa Nord CombiWallista löydät tästä.

Takaisin etusivulle pääset tästä.